Over ons

Dit naslagwerk is een persoonlijk dagboek, waar herinneringen op papier worden vastgelegd.

Hoe het allemaal begon

Mijn naam is Janine Delfsma, en op mijn 46e levensjaar heb ik dit concept bedacht. Ik wil graag met jullie delen waarom Mijn Levensboek zo’n bijzondere betekenis heeft en hoe het mensen helpt om hun persoonlijke verhalen vast te leggen. Een soort dagboek van het leven.

Mijn Levensboek is ontstaan uit mijn passie om herinneringen en ervaringen te koesteren en door te geven aan volgende generaties. Ik geloof dat ieder mens een uniek verhaal heeft dat het waard is om te worden verteld en bewaard. Met Mijn Levensboek kunnen mensen op een eenvoudige en intuïtieve manier hun levensverhaal documenteren en delen.

Het boek

Het boek, een prachtig naslagwerk, heeft een pagina per levensjaar. Er staan allerlei suggesties in om je te helpen met het samenstellen van je levensverhaal. Van het toevoegen van foto’s, het beschrijven van belangrijke gebeurtenissen tot het delen van persoonlijke inzichten en levenslessen. Er is veel ruimte om te schrijven, tekenen etc.

We geloven dat het delen van persoonlijke verhalen een waardevolle manier is om verbinding te maken met anderen en om je nalatenschap voort te zetten. Met Mijn Levensboek kun je je verhaal delen met familie, vrienden en toekomstige generaties, zodat jouw herinneringen en wijsheid bewaard blijven.

Bestel nu

“We nodigen je uit om de wereld van Mijn Levensboek te verkennen en je eigen levensverhaal vast te leggen. Doe mee aan deze reis van zelfreflectie, verbinding en het bewaren van kostbare herinneringen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat geen enkel verhaal verloren gaat en je dat “o, wanneer was dat ook weer’ momentje altijd kunt terugvinden. Van onschatbare waarde.”

JANINE DELFSMA – MIJN LEVENSBOEK oprichter