Beoordelingen

Wat onze klanten zeggen over Mijn levensboek

“Mijn Levensboek is meer dan alleen een boek; het is een reis door mijn eigen geschiedenis. Het invullen van de tijdlijn en het documenteren van mijn mijlpalen heeft me geholpen om belangrijke momenten in mijn leven te herinneren en te waarderen. Het is een prachtig naslagwerk dat ik koester.”

“Prachtig boek, dit wordt mijn dagboek met mooie en minder mooie dingen. Wie weet hoe ik er laten naar terugkijk.”

“Het boek is een schatkist geworden vol kostbare herinneringen. Het is een geweldige manier om mijn eigen levensverhaal vast te leggen en mijn kinderen en kleinkinderen een glimp te geven van wie ik nu echt ben en geweest ben.”

“Dit cadeau was een schot in de roos voor mijn zus en haar pasgeboren baby. Het is een prachtige manier om de groei en ontwikkeling van de baby vast te leggen.”

“Levensboek heeft me geholpen om mijn verleden te accepteren en mijn toekomst met hoop tegemoet te zien. Het invullen van de pagina’s heeft me laten glimlachen, lachen en soms zelfs een traan laten vallen. Het is een therapeutische ervaring die ik iedereen gun.”

“Ik wilde iets speciaals geven aan mijn collega voor haar baby en dit cadeau bleek perfect te zijn. Ze kan nu elk kostbaar moment, elk stapje, elk woordje van haar kindje opschrijven en verzamelen voor later.”

“Dit boek is een geweldig cadeau-idee voor iedereen die graag herinneringen vastlegt. Ik heb het aan mijn oma gegeven en samen hebben we het gevuld. Er kwamen zoveel herinneringen boven, heel mooi. Ik bewaar voor later.  Het is een boek vol geschiedenis. Ik ben veel te weten gekomen over mijn familie.”

“Ik gaf het bruidspaar ‘Mijn Levensboek’ als huwelijkscadeau en ze waren er dolblij mee. Het boek biedt ze de mogelijkheid om hun jaren als getrouwd stel vast te leggen en te herinneren.”

“Blij mee! Ik kreeg dit grote zware boek en dacht “wat moet ik hiermee”. Ik doe normaal alles digitaal. Nu schrijf ik 1x per jaar alles van dat jaar erin en ik merk nu al dat ik soms terugblader. Al scrollend door mijn mobiel kom ik oude foto’s tegen en dan herinner ik me weer wat er dat jaar was gebeurd. Ik schrijf het dan toch maar direct in het boek, voor later….”

Een review schrijven