HET BOEK

Persoonlijke naslagwerk van herinneringen, foto’s en mijlpalen!

“Mijn Levensboek” is een fantastisch geïllustreerd doe-boek van prachtige kwaliteit. Het boek heeft 182 pagina’s, meet 28 cm x 28 cm, is 2,5 cm dik en weegt 1,5 kg.

Iedereen kan in dit boek zijn of haar verhalen, tekeningen, foto’s, gedichten, en gebeurtenissen kwijt. Hiermee bundel je je leven tot een prachtig naslagwerk voor jezelf en je nageslacht.

Voor elk jaar uit je leven zitten er 2 bladzijden in het boek. Geheel vrij in te vullen en te beplakken met foto’s en knipsels. De teksten en illustraties staan erin als suggesties, een soort leidraad. Je kunt deze leidraad min of meer volgen, maar wanneer de suggesties niet van toepassing zijn dan plak je er gewoon iets anders overheen. Het is jouw boek!

Je kunt het boek invullen voor een pasgeboren kind of kleinkind zodat hij/zij er later zelf mee verder kan gaan. Of je gaat het voor jezelf bijhouden vanaf het moment dat je begint. Het verleden werk je dan stapje voor stapje bij, aan de hand van herinneringen en foto’s.

Er zijn ook een aantal pagina’s die je gedurende je hele leven steeds kunt aanvullen:

  • De wereldkaart (inkleuren van landen die je hebt bezocht met jaartal)
  • De meetlat (het bijhouden van je lengte tot je bent uitgegroeid)
  • De stamboom
  • De pasfoto waslijn
  • De tijdlijn (met bijvoorbeeld scholen en carriere)

Kortom, leuk voor jezelf, maar zeker ook een prachtig cadeau bij geboorte, puberteit, volwassen worden, trouwen, jubileum, pensioen, verjaardag, enz.